Tuotteet ja palvelut

Naps tuottaa aurinkopaneeleita ja aurinkosähköjärjestelmiä, sekä näiden toimintaan tarvittavia palveluita. Ratkaisumme soveltuvat niin kotitalouksien, kuin ammattilaisten käyttötarpeisiin.

Aurinkosähkö on luotettava ja hyvin ennakoitavissa oleva luonnollinen energian tuotantotapa, joka pohjautuu auringon kiertoon ja järjestelmän sijaintiin liittyviin laskelmiin. Jokaiseen käyttökohteeseen sopivin kokonaisratkaisu lasketaan tapauskohtaisesti. Asiakkaan käytettävissä olevan aurinkosähkön määrä riippuu mm. järjestelmän koosta, sijainnista ja mahdollisista varjostuksista. Jokaiseen käyttökohteeseen sopivin kokonaisratkaisu lasketaan tapauskohtaisesti.

Vuosikymmenten kokemus takaa, että Napsin aurinkosähköratkaisut ovat kilpailukykyisiä ja laadukkaita kokonaisuuksia. Toimittamamme tuotteet ovat kestäviä ja  vuosikymmenten käyttöä kestäviä kokonaisuuksia, joiden toimitusvarmuus on hyvä. Järjestelmien keskeiset osat ovat aurinkopaneelit, vaihtosuuntaajat eli invertterit ja asennusmekaniikka. Seuraavassa lyhyt kuvaus elementeistä:

Aurinkopaneelit

Naps Saana aurinkopaneelit valmistetaan EU-tehtaallamme Tallinnassa
Naps Saana aurinkopaneelit valmistetaan
EU-tehtaallamme Tallinnassa.

Napsin toimittamien järjestelmien aurinkopaneelit ovat tunnettuja korkealaatuisuudesta, erinomaisesta säänkestosta, pitkästä elinkaaresta sekä tuottokyvystään.

Naps Premium-paketin keskiössä on Naps Solar Groupin valmistama 300 Watin Naps Saana -paneeli, joka on kokoluokassaan yksi tehokkaimpia EU-valmisteisia paneeleita, sekä sen wattihinta on kilpailukykyinen nykyisillä aurinkosähkömarkkinoilla.

Naps Value-paketin paneelin toimittava Trunsun solar on yksi maailman johtavia aurinkopaneelivalmistajia, joka toimittaa laadukkaita ja kilpailukykyisiä tuotteita suurtenkin aurinkosähkövoimaloiden toteutukseen. Naps Solar Systems on auditoinut Trunsun solarin tuotannon.

Vaihtosuuntaajat

Napsin käyttämiä vaihtosuuntaajia valmistavat Steca, ABB ja SMA, jotka ovat maailman johtavia aurinkosähköelektroniikan valmistajia. Näiden merkkien tuki- ja takuukäytännöt ovat todettu erittäin toimiviksi. Kaikki yhtiöt kehittävät jatkuvasti uusia tuotteita aurinkosähkötuotannon älykkääseen ohjaamiseen.

 

Mekaniikka

Ratkaisujen mekaniikaksi on valittu Schletter GmbH:n toimittamat tuotteet. Schletter on innovatiivisten aurinkosähkömekaniikka- ja kevytmetallituotteiden johtava valmistaja, joka kehittää ja valmistaa korkealaatuisia aurinkopaneelimekaniikkajärjestelmiä alumiinista ja teräksestä. Yhtiö on kehittänyt kevytmetallituotteita lähes viidenkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1968. Korkean laadun lisäksi mekaniikan helppo asennettavuus on ollut yksi keskeinen valintaperustemme.

Voit arvioida tarvittavaa aurinkosähkön määrää Naps aurinkosähköjärjestelmän suunnittelutyökalulla (tulossa) avulla. Täyttämällä kartoituksen voimme tuottaa arvion ja tarjouksen, joka sisältää myös asennustarvikkeisiin ja -asennuspaikan saavutettavuuteen liittyvät kulut.