Ääriolosuhteisiin

Ääriolosuhteisiin

Ääriolosuhteet mittaavat yrityksen tuotteiden laadun. Napsin aurinkosähkö toimii siellä, missä auringon valoa on saatavilla.

Naps luokittelee ääriolosuhteiksi toiminnan, jossa aurinkosähkön tuotanto on käytännössä ainoa käytettävissä oleva sähköntuotantomuoto, joko sään tai paikallisen infrastruktuurin kokonaisvaltaisen puutteen vuoksi. Naps on toimittanut aurinkosähköä niin Etelänavalle, Himalajalle kuin Saharaan ja Borneon sademetsiin - Lappia unohtamatta. Yhdistävänä tekijänä kaikissa näissä on ollut vaikea pääsy kohteeseen ja tarve ehdottoman luotettavalle sähköntuotannolle.

Rakennamme sähköverkosta riippumattomia varmatoimisia aurinkosähköjärjestelmiä käytettäväksi äärimmäisen kylmissä olosuhteissa napajäätiköllä, äärimmäisessä kuumuudessa päiväntasaajan seuduilla, sekä sähköverkon ulottumattomiin merellä tai erämaassa. Napsin järjestelmät on suunniteltu ja toteutettu kestämään ne haasteet, jotka ääriolosuhteet voivat asettaa. Äärimmäinen kylmyys, kuumuus, kuivuus tai ilmankosteus asettavat eri vaatimuksia järjestelmälle, kuten tekee myös ohut ilmanala.

Kaikkiin näihin olosuhteisiin löytyy sopiva Napsin järjestelmä, lähes 40 vuoden, yli 250 000 toimitetun järjestelmän ja yli 140 maan ja kaikkien maanosien kokemuksella. Pitkän kokemuksen myötä osamme auttaa asiakasta valitsemaan oikean kokoisen järjestelmän. Järjestelmän oikea mitoitus on pitkän toiminnan lähtökohta ja edellytys.

Laadukkaat ja kentällä koetellut komponentit mahdollistavat toimintavarman järjestelmän toteutuksen. Järjestelmän keskiössä on Napsin laadukkaat, omassa tehtaassa valmistetut aurinkopaneelit. Ei liene olosuhdetta, jossa Napsin valmistamaa aurinkopaneelia ei ole käytetty. Äärimmäisen olosuhteen järjestelmässä pitää olla myös olosuhteisiin sopiva akusto. Siinä luotamme yli 20 vuoden yhteistyön nojalla Exiden huippulaadukkaisiin akkuihin.

Katso esimerkkejä Napsin ratkaisuista ääriolosuhteisiin:

Sri Lanka, sähköinfran luominen

Yemen, aurinkosähköllä toimiva juomaveden pumppausjärjestelmä

Marokko 5-15 kW